Roberto Bolano,Aline Glastra van Loon,Arie van der Wal,Arne's 2666 (Dutch Edition) PDF

By Roberto Bolano,Aline Glastra van Loon,Arie van der Wal,Arne van der Wal

Meesterwerk van de Chileense auteur Roberto Bolaño, wiens oeuvre wij met ingang van dit najaar (opnieuw) zullen uitgeven, te beginnen met deze postuum verschenen roman die wordt gezien als Bolaño's magnum opus: een hallucinerende, epische roman gesitueerd in de grensstreek tussen Mexico en de Verenigde Staten, waar voortdurend vrouwen en meisjes worden vermoord. Niemand weet wie achter de (honderden) moorden zit: de maffia, een psychopaat, de overheid? 2666 is een universeel verhaal over goed en kwaad, leven en dood, fictie en feit, een van de belangrijkste romans die deze eeuw zijn verschenen.

Show description

Read or Download 2666 (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

New PDF release: De mythes van geluk (Dutch Edition)

‘In dit tot nadenken aanzettende boek onderzoekt Lyubomirsky ons geluksgevoel en hoe dat is ingebed in onze relaties, op het werk en in onze geest. (…) Met admire voor ieders persoonlijke situatie laat Lyubomirsky zien dat het positief benaderen van de uitdagingen in ons leven zelfs de meest donkere scenario’s kan verlichten.

Identiteit en diversiteit (Dutch Edition) - download pdf or read online

Identiteit is een centraal onderwerp in debatten over sociale cohesie, culturele diversiteit, integratie en wij-zijdenken. Maykel Verkuyten bekijkt identiteiten, etnische relaties en manieren om met culturele diversiteit om te gaan vanuit onze kennis over menselijk gedrag: wat mensen willen, waar ze behoefte aan hebben, hoe ze in de regel reageren.

Download e-book for iPad: Het huis met de schuine vloeren, pratende ratten en raadsels by Tom Llewellyn

Superspannend, Roald Dahl-achtig verhaal voor 10+De broers Josh en Aaron Peshik ontdekken al snel dat hun nieuwe huis met schuine vloeren bol staat van de geheimen. Wanneer ze het dagboek vinden van F. T. Tilton, de briljante maar krankzinnig geworden uitvinder die het huis heeft gebouwd, leren ze een donker geheim kennen dat vreselijke rampspoed kan betekenen voor hun hele familie.

Meisje niemand (Dutch Edition) - download pdf or read online

Een geheimzinnige roman over het volwassen worden, over liefde en jaloezie tussen meisjes van vijftien.

Extra info for 2666 (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

2666 (Dutch Edition) by Roberto Bolano,Aline Glastra van Loon,Arie van der Wal,Arne van der Wal


by Kevin
4.4

Rated 4.57 of 5 – based on 11 votes