Download e-book for kindle: Aangetast (Dossier Metselaer Book 1) (Dutch Edition) by Loes den Hollander

By Loes den Hollander

Tien jaar geleden werd Lieve Metselaer geschept door een vehicle. Ze overleefde dit ongeluk niet. De bestuurder van de vehicle reed door en is nooit gevonden. Het verdriet van de familie krijgt een scherp randje als na al die tijd de vinger wordt gewezen naar de vader van Lieve. Had hij een aandeel in het ongeluk? Schuldgevoelens, intriges en verwijten voeren de boventoon. Wat is er destijds gebeurd? Zullen ze erachter komen wie verantwoordelijk is voor de dood van Lieve? Het is duidelijk dat er meerdere personen belang bij hebben dat de waarheid niet boven tafel komt en dat deze beerput gesloten blijft.
Deel 1 in de serie file Metselaer.

Show description

Read Online or Download Aangetast (Dossier Metselaer Book 1) (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Read e-book online De mythes van geluk (Dutch Edition) PDF

‘In dit tot nadenken aanzettende boek onderzoekt Lyubomirsky ons geluksgevoel en hoe dat is ingebed in onze relaties, op het werk en in onze geest. (…) Met appreciate voor ieders persoonlijke situatie laat Lyubomirsky zien dat het positief benaderen van de uitdagingen in ons leven zelfs de meest donkere scenario’s kan verlichten.

Download e-book for iPad: Identiteit en diversiteit (Dutch Edition) by Maykel Verkuyten

Identiteit is een centraal onderwerp in debatten over sociale cohesie, culturele diversiteit, integratie en wij-zijdenken. Maykel Verkuyten bekijkt identiteiten, etnische relaties en manieren om met culturele diversiteit om te gaan vanuit onze kennis over menselijk gedrag: wat mensen willen, waar ze behoefte aan hebben, hoe ze in de regel reageren.

Download e-book for kindle: Het huis met de schuine vloeren, pratende ratten en raadsels by Tom Llewellyn

Superspannend, Roald Dahl-achtig verhaal voor 10+De broers Josh en Aaron Peshik ontdekken al snel dat hun nieuwe huis met schuine vloeren bol staat van de geheimen. Wanneer ze het dagboek vinden van F. T. Tilton, de briljante maar krankzinnig geworden uitvinder die het huis heeft gebouwd, leren ze een donker geheim kennen dat vreselijke rampspoed kan betekenen voor hun hele familie.

Download e-book for iPad: Meisje niemand (Dutch Edition) by Tomek Tryzna,Karol Lesman

Een geheimzinnige roman over het volwassen worden, over liefde en jaloezie tussen meisjes van vijftien.

Extra resources for Aangetast (Dossier Metselaer Book 1) (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Aangetast (Dossier Metselaer Book 1) (Dutch Edition) by Loes den Hollander


by Richard
4.2

Rated 4.99 of 5 – based on 17 votes