H. H. J. Leliefeld's Afwijkingen aan penis en scrotum in beeld (Dutch Edition) PDF

By H. H. J. Leliefeld

Met Afwijkingen aan penis en scrotum in beeld is er eindelijk een boek dat in beeld en tekst een moeilijk bespreekbaar onderwerp toegankelijk maakt. Immers, om urologische penoscrotale afwijkingen hangt nog steeds een onnodige en ongewenste taboesfeer die bovendien wordt versterkt door de irreële wereld van glossy-tijdschriften en reclame waarin alleen perfecte mensen lijken te bestaan.De schroom zit aan twee kanten. De patiënt denkt veelal - onterecht! - dat hij de enige is met zo´n afwijking. De niet-urologisch geschoolde arts heeft vaak te weinig ervaring met de fysische diagnostiek van urologische penoscrotale afwijkingen en slaat daardoor - internet zo onterecht! - het penoscrotale gebied over bij lichamelijk onderzoek.Dit boek is een aansporing om bij lichamelijk onderzoek het penoscrotale gebied niet over te slaan, wish er is vaak wel iets te vinden. Geïllustreerd met a hundred afbeeldingen worden hier diversified 'gewone', maar ook soms strange afwijkingen aan penis en scrotum getoond. Iedere urologische afwijking is voorzien van informatie aangaande diagnose, oorzaak, epidemiologie en therapie. Het maakt het boek buitengewoon waardevol voor gebruik in de dagelijkse praktijk van (huis)artsen, urologen en seksuologen. Ook voor medische studenten is Afwijkingen aan penis en scrotum in beeld een onmisbare bron van informatie.

Show description

Read Online or Download Afwijkingen aan penis en scrotum in beeld (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Read e-book online De mythes van geluk (Dutch Edition) PDF

‘In dit tot nadenken aanzettende boek onderzoekt Lyubomirsky ons geluksgevoel en hoe dat is ingebed in onze relaties, op het werk en in onze geest. (…) Met recognize voor ieders persoonlijke situatie laat Lyubomirsky zien dat het positief benaderen van de uitdagingen in ons leven zelfs de meest donkere scenario’s kan verlichten.

Download e-book for iPad: Identiteit en diversiteit (Dutch Edition) by Maykel Verkuyten

Identiteit is een centraal onderwerp in debatten over sociale cohesie, culturele diversiteit, integratie en wij-zijdenken. Maykel Verkuyten bekijkt identiteiten, etnische relaties en manieren om met culturele diversiteit om te gaan vanuit onze kennis over menselijk gedrag: wat mensen willen, waar ze behoefte aan hebben, hoe ze in de regel reageren.

New PDF release: Het huis met de schuine vloeren, pratende ratten en raadsels

Superspannend, Roald Dahl-achtig verhaal voor 10+De broers Josh en Aaron Peshik ontdekken al snel dat hun nieuwe huis met schuine vloeren bol staat van de geheimen. Wanneer ze het dagboek vinden van F. T. Tilton, de briljante maar krankzinnig geworden uitvinder die het huis heeft gebouwd, leren ze een donker geheim kennen dat vreselijke rampspoed kan betekenen voor hun hele familie.

Download e-book for iPad: Meisje niemand (Dutch Edition) by Tomek Tryzna,Karol Lesman

Een geheimzinnige roman over het volwassen worden, over liefde en jaloezie tussen meisjes van vijftien.

Additional resources for Afwijkingen aan penis en scrotum in beeld (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Afwijkingen aan penis en scrotum in beeld (Dutch Edition) by H. H. J. Leliefeld


by Mark
4.0

Rated 4.82 of 5 – based on 19 votes