Read e-book online Alle verhalen (Dutch Edition) PDF

By Leon de Winter

In deze grandioze bundel zijn voor het eerst alle verhalen van Leon de wintry weather samengebracht: de verhalen uit zijn twee eerdere bundels Over de leegte in de wereld en Een Abessijnse woestijnkat staan naast verhalen die nooit eerder in boekvorm verschenen.

Leon de iciness (1954) is de auteur van varied bestsellers, waaronder Zoeken naar Eileen W. (1981), Kaplan (1986), SuperTex (1991), Gods Gym (2002), Het recht op terugkeer (2008) en VSV (2012).

`De wintry weather demonstreert keer op keer waartoe zijn fantasie in staat is. Een virtuoos schrijver! Algemeen Dagblad

`Dit is weldadig en bevredigend leesvoer, bereid door een meesterkok die zichtbaar van zijn eigen creatie geniet. Frankfurter Allgemeine Zeitung

Show description

Read or Download Alle verhalen (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

New PDF release: De mythes van geluk (Dutch Edition)

‘In dit tot nadenken aanzettende boek onderzoekt Lyubomirsky ons geluksgevoel en hoe dat is ingebed in onze relaties, op het werk en in onze geest. (…) Met recognize voor ieders persoonlijke situatie laat Lyubomirsky zien dat het positief benaderen van de uitdagingen in ons leven zelfs de meest donkere scenario’s kan verlichten.

Maykel Verkuyten's Identiteit en diversiteit (Dutch Edition) PDF

Identiteit is een centraal onderwerp in debatten over sociale cohesie, culturele diversiteit, integratie en wij-zijdenken. Maykel Verkuyten bekijkt identiteiten, etnische relaties en manieren om met culturele diversiteit om te gaan vanuit onze kennis over menselijk gedrag: wat mensen willen, waar ze behoefte aan hebben, hoe ze in de regel reageren.

Het huis met de schuine vloeren, pratende ratten en raadsels - download pdf or read online

Superspannend, Roald Dahl-achtig verhaal voor 10+De broers Josh en Aaron Peshik ontdekken al snel dat hun nieuwe huis met schuine vloeren bol staat van de geheimen. Wanneer ze het dagboek vinden van F. T. Tilton, de briljante maar krankzinnig geworden uitvinder die het huis heeft gebouwd, leren ze een donker geheim kennen dat vreselijke rampspoed kan betekenen voor hun hele familie.

Download e-book for kindle: Meisje niemand (Dutch Edition) by Tomek Tryzna,Karol Lesman

Een geheimzinnige roman over het volwassen worden, over liefde en jaloezie tussen meisjes van vijftien.

Extra resources for Alle verhalen (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Alle verhalen (Dutch Edition) by Leon de Winter


by Edward
4.4

Rated 4.28 of 5 – based on 7 votes