Get Alles waar ik spijt van heb (Dutch Edition) PDF

By Philippe Claudel,Manik Sarkar

In Alles waar ik spijt van heb keert de verteller na vele jaren terug naar de plaats van zijn jeugd, een stadje in het noorden van Frankrijk, om zijn moeder te begraven. Gedurende de periode die hij in het plaatselijke lodge, het ortuarium, de kerk en de kleine straatjes van het stadje doorbrengt, keert hij terug naar zijn kinderjaren. Hij denkt terug aan zijn mysterieuze grootouders en aan zijn vader die in een verre oorlog gestorven zou zijn. Maar hij herinnert zich vooral zijn geliefde moeder. Wat bracht hem ertoe haar en zijn geboorteplaats op zijn zestiende te verlaten om nooit meer terug te keren?
Alles waar ik spijt van heb is een excessive, sfeervolle roman over familiegeheimen en de eeuwige zoektocht naar zelfinzicht. Een stilistisch hoogtepunt in het oeuvre van Philippe Claudel.

Show description

Read or Download Alles waar ik spijt van heb (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Get De mythes van geluk (Dutch Edition) PDF

‘In dit tot nadenken aanzettende boek onderzoekt Lyubomirsky ons geluksgevoel en hoe dat is ingebed in onze relaties, op het werk en in onze geest. (…) Met admire voor ieders persoonlijke situatie laat Lyubomirsky zien dat het positief benaderen van de uitdagingen in ons leven zelfs de meest donkere scenario’s kan verlichten.

Identiteit en diversiteit (Dutch Edition) - download pdf or read online

Identiteit is een centraal onderwerp in debatten over sociale cohesie, culturele diversiteit, integratie en wij-zijdenken. Maykel Verkuyten bekijkt identiteiten, etnische relaties en manieren om met culturele diversiteit om te gaan vanuit onze kennis over menselijk gedrag: wat mensen willen, waar ze behoefte aan hebben, hoe ze in de regel reageren.

New PDF release: Het huis met de schuine vloeren, pratende ratten en raadsels

Superspannend, Roald Dahl-achtig verhaal voor 10+De broers Josh en Aaron Peshik ontdekken al snel dat hun nieuwe huis met schuine vloeren bol staat van de geheimen. Wanneer ze het dagboek vinden van F. T. Tilton, de briljante maar krankzinnig geworden uitvinder die het huis heeft gebouwd, leren ze een donker geheim kennen dat vreselijke rampspoed kan betekenen voor hun hele familie.

Read e-book online Meisje niemand (Dutch Edition) PDF

Een geheimzinnige roman over het volwassen worden, over liefde en jaloezie tussen meisjes van vijftien.

Extra info for Alles waar ik spijt van heb (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Alles waar ik spijt van heb (Dutch Edition) by Philippe Claudel,Manik Sarkar


by George
4.3

Rated 4.03 of 5 – based on 38 votes