Download PDF by Marleen Visser,Lars Hamer: Altijd ijs (Dutch Edition)

By Marleen Visser,Lars Hamer

Let op: Epub3 fastened lay-out, niet geschikt voor e-reader.
In a hundred heerlijke, verrassende ijsrecepten bewijst ijsfanaat Marleen Visser dat ijs geschikt is voor elk seizoen. Ze beperkt zich niet tot de bekende smaken, maar experimenteert er flink op los. Denk aan: get up espressopops, lychee-darjeelingsorbet, mango sticky rice-magnum, crème brûlée-pops, scroppino-ijsjes, groene smoothie-ijsjes, mojito, zoete-aardappelijs met karamel en witte chocolade, bananensoftijs. Naast ondeugend lekkere ijsjes, de 'vicecreams', brengt Marleen ook lekkere gezonde variaties, de 'nicecreams'. Beide ijssoorten zijn gemaakt van natural, natuurlijke ingrediënten uit het seizoen, goed voor het milieu en zo smaakt zelfgemaakt ijs het állerlekkerst.

Show description

Read or Download Altijd ijs (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Download PDF by Sonja Lyubomirsky,Fanneke Cnossen: De mythes van geluk (Dutch Edition)

‘In dit tot nadenken aanzettende boek onderzoekt Lyubomirsky ons geluksgevoel en hoe dat is ingebed in onze relaties, op het werk en in onze geest. (…) Met recognize voor ieders persoonlijke situatie laat Lyubomirsky zien dat het positief benaderen van de uitdagingen in ons leven zelfs de meest donkere scenario’s kan verlichten.

Download e-book for iPad: Identiteit en diversiteit (Dutch Edition) by Maykel Verkuyten

Identiteit is een centraal onderwerp in debatten over sociale cohesie, culturele diversiteit, integratie en wij-zijdenken. Maykel Verkuyten bekijkt identiteiten, etnische relaties en manieren om met culturele diversiteit om te gaan vanuit onze kennis over menselijk gedrag: wat mensen willen, waar ze behoefte aan hebben, hoe ze in de regel reageren.

New PDF release: Het huis met de schuine vloeren, pratende ratten en raadsels

Superspannend, Roald Dahl-achtig verhaal voor 10+De broers Josh en Aaron Peshik ontdekken al snel dat hun nieuwe huis met schuine vloeren bol staat van de geheimen. Wanneer ze het dagboek vinden van F. T. Tilton, de briljante maar krankzinnig geworden uitvinder die het huis heeft gebouwd, leren ze een donker geheim kennen dat vreselijke rampspoed kan betekenen voor hun hele familie.

Get Meisje niemand (Dutch Edition) PDF

Een geheimzinnige roman over het volwassen worden, over liefde en jaloezie tussen meisjes van vijftien.

Additional resources for Altijd ijs (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Altijd ijs (Dutch Edition) by Marleen Visser,Lars Hamer


by Anthony
4.0

Rated 4.81 of 5 – based on 10 votes