Read e-book online American desperado (Dutch Edition) PDF

By Jon Roberts,Evan Wright,Robert Neugarten

Jon Roberts werd geboren als de telg van een Godfatherachtige maffiafamilie en used to be al op zijn zevende getuige van zijn eerste moord. Als jeugddelinquent en bendelid krikte hij de misdaadcijfers in ny flink op. Om een lange gevangenisstraf te ontlopen ging hij naar Vietnam, waar hij als lid van een elite-eenheid gerichte moorden uitvoerde. Later boekte hij in ny successen als promotor van nachtclubs.

Toen de grond hem te heet onder de voeten werd, vluchtte hij naar de zon van Miami, waar hij logistieke zaken ging regelen voor het Medellín-kartel. Hij werkte voor de legendarische Pablo Escobar en was once medeverantwoordelijk voor een aantal ingenieuze smokkelpraktijken. In zijn met traangas en mortieren beschermde stadsfort was once ‘de Bebaarde Gringo’ nagenoeg onaantastbaar voor vijanden en voor de politie. Zijn leven nam een weird and wonderful wending toen ook hooggeplaatste politici en de CIA gebruik gingen maken van zijn expertise om zaakjes voor elkaar te krijgen.

Show description

Read or Download American desperado (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

De mythes van geluk (Dutch Edition) - download pdf or read online

‘In dit tot nadenken aanzettende boek onderzoekt Lyubomirsky ons geluksgevoel en hoe dat is ingebed in onze relaties, op het werk en in onze geest. (…) Met admire voor ieders persoonlijke situatie laat Lyubomirsky zien dat het positief benaderen van de uitdagingen in ons leven zelfs de meest donkere scenario’s kan verlichten.

Download e-book for kindle: Identiteit en diversiteit (Dutch Edition) by Maykel Verkuyten

Identiteit is een centraal onderwerp in debatten over sociale cohesie, culturele diversiteit, integratie en wij-zijdenken. Maykel Verkuyten bekijkt identiteiten, etnische relaties en manieren om met culturele diversiteit om te gaan vanuit onze kennis over menselijk gedrag: wat mensen willen, waar ze behoefte aan hebben, hoe ze in de regel reageren.

Het huis met de schuine vloeren, pratende ratten en raadsels - download pdf or read online

Superspannend, Roald Dahl-achtig verhaal voor 10+De broers Josh en Aaron Peshik ontdekken al snel dat hun nieuwe huis met schuine vloeren bol staat van de geheimen. Wanneer ze het dagboek vinden van F. T. Tilton, de briljante maar krankzinnig geworden uitvinder die het huis heeft gebouwd, leren ze een donker geheim kennen dat vreselijke rampspoed kan betekenen voor hun hele familie.

Download PDF by Tomek Tryzna,Karol Lesman: Meisje niemand (Dutch Edition)

Een geheimzinnige roman over het volwassen worden, over liefde en jaloezie tussen meisjes van vijftien.

Additional resources for American desperado (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

American desperado (Dutch Edition) by Jon Roberts,Evan Wright,Robert Neugarten


by David
4.4

Rated 4.01 of 5 – based on 11 votes